Gaveuddelingen 2018 fra Rise Flemløse Sparekasse

image Flemløse Boldklub fik del af den årlige gavepulje fra Rise Flemløse Sparekasse
16. maj 2018 kl. 19:54

"For vores ungdomsspillere er det altid en stor oplevelse at komme ud til weekendstævner med overnatning, som både giver mange spændende fodboldkampe men også et godt sammenhold blandt spillere, trænere og forældre.
Desværre er sådanne stævner ret bekostelige. Vi vil derfor gerne bruge en evt. pengegave til enten helt at undgå eller ihvertfald kraftigt reducere egenbetaling, så vi sikrer at alle spillere får lige mulighed for at komme på en "fodboldtur" med deres holdkammerater."

Ovenstående motiverede ansøgning til Rise Flemløse Sparekasse i forbindelse med uddeling af ialt 150.000 kr. til diverse almennyttige formål gav heldigvis gevinst, idet vi var så heldige at få tildelt 10.000 kr. til vores ungdomsarbejde i klubben.

Bestyrelse, trænere og spillere i Flemløse Boldklub vil gerne takke Rise Flemløse Sparekasse for støtten!