SPAR Ebberup er ny FEH tøjsponsor

image FEH PIGE U-15 holdet har fået nyt kamptøj, sponseret af SPAR Ebberup
07. oktober 2019 kl. 11:22
FEH PIGE U-15 holdet har nyt kamptøj

Holdsamarbejdet for ungdomshold mellem fodboldklubberne fra Flemløse, Ebberup og Hårby – i daglig tale kaldet FEH – har lykkedes med at få skabt god succes også med pigehold, og lige pt. spiller 2 FEH pigehold: Piger U14 og U15, og netop U15 pigerne har nu fået nyt kamptøj i de karakteristiske blå- og rødstribede ”FEH-farver” (farverne er en kombination af de traditionelle rød/hvide farver fra Ebberup og Hårby boldklub og de blå/hvide farver fra Flemløse).

Sponsor for holdet er SPAR Ebberup, som har lavet en 2-årig kontrakt med FEH, der sikrer pigerne flot og præsentabel kamptøj til de kommende kampe!

På billedet ses FEH Pige U15 holdet sammen til bagerst venstre Jan Jørgensen fra SPAR Ebberup og til højre assisterende træner Ann-Christina Hansen

- Holdbillede blev taget ved hjemmekampen i Ebberup søndag d. 6. oktober som FEH pigerne vandt 4-1 over BBB.