Udover at ønske glædelig jul og godt nytår...............

image Flemløse Boldklub ønsker alle en glædelig jul og godt nytår
21. december 2017 kl. 15:27
................ kommer her lige nogle nyheder fra Flemløse Boldklub:
Åben søndagstræning er i fuld gang!

Der er kommet godt gang i søndagstræningen, hvor der har været mellem 10-15 spillere fra forskellige årgange og afdelinger.

MEN: Der er stadig plads til flere!!! Så hvis der er nogle oldboys/masters spillere, kvinde senior spillere, herre senior spillere eller ungdomsspillere over 16 år som går og keder sig søndag formiddag - så pak tasken og kom ned i Flemløse Boldklub kl. 10.00 og deltag i hyggeligt samvær (og fodboldkamp).

SØNDAG d. 16. december - er temaet de 5 B'er:

Bold

Bøf

Bløde løg

Brun sovs

Bajere

Tilmelding til spisning efter træningen (HUSK OMKLÆDT KL: 10.00!!!) kan ske til Klaus Brandt.

SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN FOR 2019:

Onsdag d. 20. februar kl. 19.00 er der ordinær generalforsamling i klubhuset

UGE 31 = sportsuge / byfest i Flemløse !

Sportsuge / byfest i 2019 er nu fastlagt til at foregå i uge 31 - det betyder at sportsugen som sædvanlig starter med Bankospil i Køng Forsamlingshus mandag d. 29. juli - og de følgende dage vil der være en masse aktiviteter på og uden for fodboldbanen fra d. 30. juli - 3. august - VI SES!
Bestyrelsen i Flemløse Boldklub vil gerne takke alle for en god sæson 2018, vi er allerede nu godt i gang med at gøre klar til den kommende sæson 2019 - og vi håber på samme gode opbakning i det nye år!