FH Herre senior afdelingen udvider trænerstaben

image Til venstre: Kurt Nymand og ny FH3 træner Henning Juhl Nielsen Til Højre: Kurt Nymand og den nye FH1 assistenttræner Bjarne Ryttergaard
26. november 2021 kl. 11:56
FH Herre Senior opruster til den kommende sæson

FH udvalget er lykkedes med at få oprustet trænerstaben hos FH Herre Senior til at stå endnu stærkere i den kommende sæson 2022!

Til at assistere vores nuværende 1.holdstræner - Mads Nymand - har vi ansat Bjarne Ryttergaard. Bjarne er 45 år, bosiddende i Assens, og kommer med 18 års erfaring som primært ungdomstræner i AFC.
Bjarne skal som assistenttræner på vores Albaniseriehold primært være med til at hjælpe Mads med de faste træneropgaver i løbet af turneringen, men det er en klar ambition for begge parter, at læring og udvikling også skal være en vigtig del af samarbejdet.
Bjarne er kendt som en rigtig "klubmand", og vi håber at han vil få samme gode oplevelse af den store opbakning der er til FH holdsamarbejdet fra både klubledelse, frivillige og tilskuere!

Til at stå for Herre Senior FH3 har vi ansat en gammel kending - i hvert fald i Haarby Boldklub - nemlig Henning Juhl Nielsen. Henning har i mange år været bl.a. ungdomstræner i Haarby Bolklub og er af mange også kendt for sine aktiviteter i dommer regi. Vi glæder os til samarbejdet med Henning for den kommende sæson, der meget gerne skulle betyde at ALLE spillere nu får en positiv oplevelse af at være en samlet del af FH holdsamarbejdet og selvfølgelig give spillerne en seriøs mulighed for at få gennemført forårets turneringskampe uden for mange afbud.