Menu

Ny træner til herre senior FH2

image Det nye FH udvalg med den nye FH2 træner Kenneth Franco Foto fra Venstre: Sten Foged, Kim Knudsen, Kenneth Franco, Michael Flindt og Kurt Nymand
16. november 2021 kl. 09:13
FH har ansat en ny træner til vores FH Herre senior 2

Det ny-sammensatte FH-udvalg har som en af deres første prioriterede opgaver nu fået styr på hvem der skal stå på sidelinjen for vores FH Herre senior 2 i 2022.

Valget faldt på Kenneth Franco, som er 33 år, bosiddende i Odense men tidligere beboer i Assens og fodboldspiller i AFC.

 

Kenneth har erfaring som bl.a. U19 træner i Marienlyst, og på spillersiden som seniorspiller i AFC. Hans sportslige uddannelse og viden er skruet sammen på praktisk erfaring, kurser hos DBU, og Kenneths tid som træner i OB, hvor næsten samtlige talenttrænere havde stor overskud til at dele ud af deres erfaringer, faglighed og filosofier. 

 

Kenneth har via hans snart 15-årige erfaring med ungdomsfodbold, bl.a. som børnekoordinater i boldklubben Marienlyst, opnået stor specialiseret erfaring i  arbejdet med sportslig udvikling. 

 

Men Kenneth er nu klar til nye udfordringer og siger om sit kommende trænerjob:

 

"Nu er jeg i livet kommet til en punkt, hvor jeg ser mig selv i arbejdet med seniorfodbold, specielt i FH der rummer rigtig mange dygtige individualister med gode relationelle færdigheder, men som også har en stor del unge spillere, som jeg finder vigtigt at værne om, og forhåbentligt kan være med til at skubbe i “rigtige” retning, sportsligt og som mennesker.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og forhåbentligt også at kunne være med til støtte Mads og 1. holdet i deres flotte udvikling på Albani serie-niveau."

 

FH ser frem til samarbejdet med den nye træner i den kommende sæson, og håber at alle vil tage godt imod Kenneth.